Numatic George Stofzuiger

Numatic George Stofzuiger

Je weet nu alles over de normale stofzuigers in de Numatic reeks, maar je hebt nog geen kennis gemaakt met Numatic George. Daar moet verandering in komen! De George stofzuiger is in principe een alles-in-een machine. Het maakt niet uit waar je gaat stofzuigen, reinigen of zelfs water wilt opzuigen. Numatic George staat altijd voor je klaar met zijn vrolijke, groene gezichtje.

Waar is de Numatic George stofzuiger voor geschikt?

Een van de grootste voordelen van Numatic George is dat hij geschikt is voor elk type klusje. De stofzuiger heeft enorm veel kracht. Met een motor van maar liefst 1200 watt is Numatic George twee keer zo sterk als de Henry stofzuiger en de Hetty stofzuiger. Dat betekent dat stofzuiger George naast het opzuigen van plassen water, ook geschikt is voor het reinigen van autobekleding, tapijt en het schrobben van harde vloeren.

Of het nu gaat om stofzuigen, de meubels reinigen of een wasbak ontstoppen, George kan het allemaal. Hij heeft een groot aantal accessoires die bijgeleverd worden waardoor jij elk klusje kunt klaren met George. Je hoeft dus niks bij te kopen en kunt de meeste tools die je in huis hebt vervangen door George te gebruiken. Helaas is stofzuiger George niet aan de lichte kant, hij weegt namelijk 8,8 kilo als je het apparaat en de kit samen hebt. 

Je kunt Numatic George voor verschillende dingen gebruiken. De stofopname op harde vloeren is, net zoals op tapijt, zeer sterk door de 1200 watt motor. 

Wat je misschien zelf niet hebt bedacht, is dat je George ook kunt gebruiken om te ontstoppen. Speciaal voor dit soort momenten heeft hij een opvang van 6 liter. Die gootsteen zal dus echt wel ontstopt raken. Wanneer je de vloer wilt soppen, dan blijft er een opvang reservoir van 9 liter over, gezien het zeepreservoir 6 liter in beslag neemt.

De Numatic George stofzuiger heeft tevens een snoer van maar liefst 10 meter. Dit betekent dat de George stofzuiger een groot werkbereik heeft en je dus niet continu van stopcontact hoeft te wisselen. George beschikt niet over een automatische snoer oproller, je zal de snoer zelf moeten oprollen. Het is goed om te weten dat je de Numatic George de Nilfisk NVM-1CH stofzuigerzak nodig heeft en dat je op de 1200 watt motor een garantie van twee jaar krijgt.

Om af te sluiten: als je op zoek bent naar een echte krachtpatser en alleskunner, dan is de Numatic George Stofzuiger de beste keuze voor jou! Dit alles krijg je ook nog eens voor een eerlijke prijs: de Numatic stofzuigers zijn vergeleken met concurrenten zacht geprijsd. 

Numatic George Producteigenschappen

  •  Alles-in-een machine
  •  Geschikt voor zowel droog als nat werk
  •  Maar liefst 15 liter opvang droog
  •  9 liter opvang nat
  •  6 liter opvang ontstoppen
  •  1200 watt motor
  •  8,8 kilogram
  •  Stofopname harde vloeren: zeer sterk
  •  Stofopname zachte vloeren: zeer sterk
  •  Geluidsniveau 79 Db

Wat zeggen anderen?

Tijn

– geweldige zuigkracht op de twee standen,

– geweldige inhoud waardoor je niet voortdurend je stofzuigerzakken hoeft te legen,

– redelijk simpel om te bouwen van stofzuiger naar waterzuiger 

– de HEPA zakken houden heel goed stof tegen, belangrijk voor mijn asthmatische man

– de waterzuigfunctie is super, zoals gezegd, niet alleen op tapijt maar ook in de badkamer werkt het fijn of bij andere waterzaken.

Sabine

– maakt perfect schoon

– extra grote stofzakken

– lang snoer dus je hoeft niet vaak te verwisselen van stopcontact

Niels

– De waterfunctie maakt het mogelijk stoelen, tapijten etc … degelijk op te frissen en opnieuw geurvrij te maken. Dit is de tweede Numatic stofzuiger voor mij, bewezen kwaliteit tegen een eerlijke prijs!

Ronald

– Geweldige machine. Doet wat hij moet doen. De vloerbedekking en de stoelen van de auto zijn weer als nieuw.

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email