Numatic Hetty stofzuiger

Hetty stofzuiger – Grootste aanbod online!

In dit artikel vertellen we meer over de Hetty stofzuiger. De meeste stofzuigers zien er redelijk saai uit, laten we eerlijk zijn. En nu we het er over hebben, ze zien er ook een beetje mannelijk uit. Robuust, saai van kleur en onaantrekkelijk als we heel eerlijk zijn. Dat vonden de makers van de Numatic reeks ook, en die hebben daar wat op bedacht. Zij hebben een vriendinnetje voor stofzuiger Henry gemaakt. Dit vriendinnetje heet de Hetty stofzuiger. Kwa bouw is ze ongeveer hetzelfde als Henry, maar kwa uiterlijk straalt ze heel anders. Stofzuiger Hetty is roze van kleur en heeft mooie wimpers op haar uitdagende ogen. Je kan duidelijk zien dat zij de vrouw des huizes is!

Wie is de Hetty stofzuiger?

Zoals we al eerder vertelden is stofzuiger Hetty het vriendinnetje van Henry. Samen vormen ze een prachtig koppel en houden ze het huis van top tot teen spik en span. De Hetty stofzuiger heeft laten zien dat zij in een mannenwereld prima een vleugje van de vrouwen kan toevoegen. In haar eentje heeft ze een kroonplaats weten te bemachtigen als vrouw zijnde in de Numatic familie. Zij kan net zo goed stofzuigen als Henry, je komt dus niks tekort met deze stofzuiger. Numatic Stofzuiger Hetty is zich ook heel bewust van de prijzen van energie tegenwoordig en is dus ook energiezuinig. Hierdoor hoef jij niet te schrikken van de energierekening aan het eind van de maand. Ook weet de Hetty stofzuiger hoe belangrijk het voor jou is om een schoon huis te hebben. Gelukkig zit goede zuigkracht in de familie en weet zij prima haar weg te vinden met stof. Wie op zoek is naar een vrouwelijke stofzuiger, of een familielid voor Henry, of simpelweg gewoon naar een goede stofzuiger, zit bij Hetty aan het juiste adres. Stofzuiger Hetty heeft wel één voorwaarde gesteld aan haar komst en dat is dat zij altijd de kleur roze moet hebben. Numatic is hiermee akkoord gegaan. Andere kleuren van Hetty zul je dus nergens vinden.

Stofzuiger Hetty Basic - Review

Ben je op zoek naar flinke zuigkracht, een lang snoer en een vriendelijk, vrouwelijk uiterlijk voor je stofzuiger? Zoek dan niet verder. Stofzuiger Hetty Basic is er voor jou! Zonder al te veel poespas doet zij wat ze moet doen: stofzuigen. Alhoewel de naam zegt dat ze Basic is, is ze toch wat luxer dan een doodnormale stofzuiger. De Hetty Basic heeft veel meer zuigkracht dan de doorsnee stofzuiger en een extra lang snoer voor het gemak. Haar vriendelijk gezichtje en lange wimpers zullen de kinderen ook van stofzuigen laten houden. Voordat je het weet willen ze hun eigen mini Hetty. Hetty is al zo druk bezig geweest met Henry dat de baby Hetty ook op de markt is.

Voordelen

Numatic zou geen nieuwe stofzuiger op de markt zetten als er niet een aantal voordelen aan vast zaten. Laten we eens kijken wat ze er dit keer van gemaakt hebben. Allereerst hebben we het lieve uiterlijk van Numatic stofzuiger Hetty die onze harten veroverd heeft. Stofzuigen wordt gelijk al een stuk leuker nu er een vriendinnetje mee helpt. De lieve ogen met lange wimpers en Hetty haar mooie glimlach staan altijd voor je klaar. Een lief gezicht helpt ook om kleine kinderen te laten wennen aan de stofzuiger. In plaats van een machine die kabaal maakt, is het nu een poppetje geworden met haar eigen leven. We beginnen de Numatic Hetty reeks met een stofopvang van maar liefst 8 liter. Hier kan meer dan genoeg stof in om meerdere keren het huis van top tot teen te stofzuigen. De snoer van 10 meter lang kunnen we natuurlijk ook niet vergeten. Dit is namelijk super handig als je niet constant van stopcontact wilt wisselen. Je kunt hierdoor zonder al te veel moeite gewoon in één keer meerdere kamers schoonmaken. Misschien lukt het je zelfs om de begane grond en de bovenverdieping in één keer te doen.

Verder heeft de Hetty stofzuiger ook een ongelooflijke zuigkracht. Ze werkt dan misschien maar op 620 watt, maar dat neemt niks weg van haar  drang om schoon te maken.

Nadelen

Zoals alles zijn voordelen heeft, heeft ook alles weer zijn nadelen. Dus ook stofzuiger Hetty. Als je op zoek bent naar een stofzuiger die licht in gewicht is, dan is de Hetty stofzuiger niet geschikt voor jou. Hetty is niet de lichtste van haar soort en weegt ongeveer 10 kilo. Niet ideaal om trappen mee op te lopen, en zeker niet om de kinderen te laten helpen. Hier kan zij uiteraard ook niks aan doen, maar het is wel zo slim om dit in gedachte te houden als je zelf niet zo’n zin hebt in al dat gesjouw. Verder is Hetty ook van het kwebbelen. En dit doet zij niet al te zacht. De Hetty stofzuiger maakt een geluid van ongeveer 72 decibel. Niet heel erg hard dus, maar wel harder dan de gemiddelde stofzuiger. Maar dit maakt zij natuurlijk weer goed met haar zuigkracht.

Hoewel we naast de Hetty stofzuiger natuurlijk ook de andere familieleden al kennen en dus al een beetje bekend zijn met deze type stofzuigers, geldt dit natuurlijk niet voor iedereen. Voor sommige mensen kan het dus als een groot nadeel ervaren worden dat de snoer niet automatisch opgerold wordt. Dit moet je zelf met de hand doen middels de hendel bovenop de stofzuiger. Het is geen ramp, maar gemak dient uiteindelijk de mens.

Wat zeggen anderen?

Susanne

 • +Lang snoer
 • +Goede zuigkracht
 • +Grote zakinhoud
 • -Beetje groot om op te bergen
 • Hetty is mijn nieuwe roomie. Ik hou van Hetty. In het begin was ze nog wel een beetje verlegen, maar daar is op dit moment nog weinig van te merken. Hetty is een schat, ze ruimt al het puin achter me op. Zo’n roomie wil toch iedereen?
 •  

Sarah

 • +Lang snoer
 • +Zuigt perfect op vast tapijt
 • +Veel onderdelen
 • -Te sterke zuigkracht voor kleine lichte tapijten
 • Ik zocht vooral een krachtige stofzuiger om het vast tapijt stofvrij te krijgen en Hetty doet dit perfect. Ik ben heel tevreden.
 •  

Reanna


 • +Goede prijs/kwaliteit
 • +Eenvoudig in gebruik
 • Nu een paar weken in gebruik en tot nu toe tot volle tevredenheid. De stofzuiger is makkelijk in gebruik, rolt makkelijk met je mee, heeft een lang snoer wat erg handig is. Ook de stang is makkelijk verstelbaar in verschillende lengtes. Als enige minpunt zou ik zeggen dat het handmatig oprollen van de snoer handiger kan, maar dat is meer luiheid/verwend door de vorige stofzuiger.

Stofzuiger Hetty Next - Review

Wat zeggen we als we klaar zijn met de voorganger? Precies! Next! Het blijft natuurlijk geen feest. Na een tijdje wil je gewoon eens iets nieuws. De stofzuiger Hetty Next is de opvolger van de Hetty Basic. We gaan hetzelfde rijtje af als de Henry Basic die ook een opvolger kreeg met de naam Next. Ook dit model is weer verbeterd ten opzichte van de Basic. Ze is lichter in gewicht, heeft een langer snoer en een grotere inhoud als het om de stofzuig zak gaat. In alle opzichten is zij dus verbeterd. De accessoires die je samen met stofzuiger Hetty kunt gebruiken kun je nu ook netjes achterop de ketel bevestigen. Zo raak je ze nooit kwijt en zijn ze altijd binnen handbereik. Geen gedoe meer als je van ondergrond wisselt. Makkelijk toch? Ze is flink aan de slag gegaan om een verbeterde versie van haarzelf neer te zetten, en dat is haar aardig gelukt denken wij zo. De Numatic stofzuiger Hetty Next laat weinig aan de verbeelding over als het om voordelen gaat. Laten we ze eens bekijken.

Voordelen

Als eerst komt natuurlijk weer die lange snoer kijken. We vonden hem al vrij lang vergeleken met andere stofzuigers. Normaal gesproken is de snoer van een stofzuiger maar 5 a 6 meter. Bij de Hetty Basic was dit maar liefst 10 meter. Hetty Next doet er nog een schepje bovenop met een snoer van maar liefst 12,5 meter. Hoe lang wil je het hebben? Nu ben je er in ieder geval zeker van dat je snoer lang genoeg is. Ze heeft nog steeds een grote stofopvang van maar liefst 9 liter. Als je bedenkt dat je gemiddeld ongeveer 100-500 gram stof opzuigt, dan hoeven we jou niet te vertellen dat zo’n grote zak meer dan genoeg is om er weken tegenaan te kunnen. En wat dacht je van het gewicht? Stofzuiger Hetty is flink aan de slag gegaan om het voor jou makkelijker te maken om het huis door te gaan. Ze is maar liefst 2 kilogram afgevallen, speciaal voor jou! Nu moet je niet zeggen dat Hetty nooit iets voor jou doet. Nu ze zoveel is afgevallen is er natuurlijk wel ruimte voor extra voordelen. Daarom heeft Numatic besloten dat de bijgeleverde accessoires ook netjes door Numatic Hetty bewaard moeten worden. Deze kunnen nu achterop de ketel bevestigd worden waardoor je ze nooit meer hoeft te zoeken.

De Numatic stofzuiger Hetty is nog altijd zo energiebesparend als haar voorganger. Ze heeft een vermogen van 620 watt met flink wat zuigvermogen en heeft energielabel A gekregen. Zo scoor je ook nog eens voordeel voor je portemonnee.

Nadelen

Dan komen we toch weer op dat puntje nadelen. Er is altijd wel iets waar je een nadeel aan kan vinden en dus ook aan Hetty Next. Ondanks dat Numatic zijn stinkende best heeft gedaan om deze versie te verbeteren, hadden ze nog wel naar het geluid mogen kijken. Het geluid is nog altijd op een niveau van 72 decibel. Het zou fijner zijn als dit iets omlaag had gekund. Hetty heeft ook een beetje teveel naar Henry gekeken denken wij. Zo heeft Numatic Hetty hetzelfde probleem als Henry: haar stang valt steeds uit elkaar. Misschien moeten ze toch eens gaan praten over hoe ze dit samen kunnen oplossen. Numatic heeft er ook nog niet over nagedacht om een automatisch systeem toe te voegen om de kabel op te rollen. Dit moet nog steeds met de hand gedaan worden. Eigenlijk is dit kenmerkend voor deze stofzuigerreeks van Numatic.

Wat zeggen anderen?

Frits

+Voordelige koop

+Eenvoudig in gebruik

+Past perfect

Het is de tweede stofzuiger van dit merk, de eerste heeft 19 jaar trouwe dienst gedaan, hij was nu versleten, en schreeuwde om een nieuwe, dat deed hij dan zeer stil, zodat je een spelt kon horen vallen, ik heb hem open gemaakt en zag dat de collector versleten was, en daarvoor heb ik een nieuwe gekocht. Ik heb een grote woonkamer van 86 vierkante meter met vaste vloer bedekking en het leuke is, ik heb ook nog twee Rottweilers die in huis leven, dat heet niet iedere dag stofzuigen, maar wel om de twee dagen, ze is groot en lomp, maar haar werk doet zij perfect.

Tyler

+Alleen maar pluspunten.

Zonder botsen tegen de meubels hobbelt Hetty next achter je aan.

Ze eet alles zonder te veel geluid te maken en het snoer hoeft door de lengte niet verwisseld.

Ik ben zeer blij met mijn nieuwe maatje.

Stofzuiger Hetty Eco - Review

Uiteindelijk zijn we er allemaal op uit om onszelf te verbeteren. En dat is stofzuiger Hetty ook. Nu was ze natuurlijk al verbeterd bij het model van de Hetty Next, maar ze wou zich nu op andere manieren gaan verbeteren. Dit is haar zeker gelukt. Ze is energiezuinig en doet uitstekend haar werk. De Hetty stofzuiger is een rolmodel als het gaat om vrouwen in een mannenwereld. Ze heeft een grote stofzuigerzak met een inhoud van maar liefst 8 liter. Hierdoor hoef jij je nooit zorgen te maken of je stofzuiger al vol is of niet. Vaak gaat de stofzuigerzak van stofzuiger Hetty bij intensief gebruik makkelijk één hele maand mee. Dankzij haar lange snoer heeft zij een actieradius van maar liefst 26,8 meter. Je hoeft e dus ook geen zorgen te maken dat je het niet tot de andere kant van de kamer red want dat gaat makkelijk. Met een beetje geluk kan je zelfs boven nog stofzuigen zonder van stopcontact te hoeven wisselen. Ideaal toch?

Voordelen

We moeten wel toegeven, er zijn een hele hoop voordelen aan de stofzuiger Hetty Eco. We zullen dan ook alleen de grootste voordelen opnoemen. Om te beginnen kijken we even naar hoe energiezuinig zij is. Ze is zich heel bewust van de hoge energierekeningen van tegenwoordig en dat alles steeds groener moet. Ze werkt daarom op een vermogen van 620 watt en verbruikt per jaar ongeveer 25,2kwh. Dit valt dus reuze mee vergeleken met een standaard stofzuiger. Ze heet niet voor niets Eco. Hetty is nu milieubewust, zij wilt dus niet dat je onnodig dingen weg gaat gooien. Haar stofopvang van 8 liter is hierbij heel handig. Zo’n grote zak zorgt ervoor dat je maar eens in de zoveel tijd haar zak hoeft te verschonen. Ideaal voor zowel jou, als het milieu. Stofzuiger Hetty heeft ook een lang snoer van maar liefst 10 meter, dit zorgt ervoor dat jij met gemak door heel het huis kunt stofzuigen zonder moeilijk te hoeven doen. Geen last meer van het zoeken naar een stopcontact, geen opladers eruit hoeven halen omdat je wilt stofzuigen, gewoon inpluggen waar er plek is en gaan met die banaan. Hoe makkelijk is dat? 

Hetty komt dan misschien wel vaak in aanraking met viezigheid, maar zij weet ook dat er sommige dingen zijn die je liever niet aanraakt. Daarom is het verwijderen van de stofzak eenvoudig en hygiënisch gemaakt zodat jij hier zo min mogelijk last van ervaart. Lief van haar toch?

Nadelen

Ook de Hetty Eco kent haar nadelen. Zo is ze bijvoorbeeld wel heel lief en aantrekkelijk, maar ze is ook een beetje lomp. Daar kan zij niks aan doen, dit komt door hoe groot zij gemaakt is. Het netjes opbergen van Hetty zal dus een uitdaging worden als je niet veel ruimte hebt. Numatic heeft bij dit model van Hetty ook geen rekening gehouden met de wat langere mensen. Wij Nederlanders staan er nogal om bekend dat wij lange mensen zijn, maar daar trekt Hetty zich niks van aan. De stang is niet aan te passen dus je zult het moeten doen met wat je krijgt. Helaas is de functie om je accessoires op te bergen ook verdwenen met dit model van Hetty. Hier zul je dus zelf een oplossing voor moeten vinden als je dit belangrijk vindt.

Wat zeggen anderen?

Chen

+Gemakkelijk verwisselde van de stofzak

+Makkelijk uitklopbare filter

+Erg stabiel en rijdt gemakkelijk achter je aan

+Erg stevig en robuust

+Geen veer die het snoeroproolt en kapottrekt maar een balspel met handbediend

-Geen opbergruimte voor hulpstukken

-Heeft maar een motor vermogen

In tegenstelling tot de vorige versie van Hetty ontbreekt bij deze versie de turbo knop voor extra motor vermogen voor bijvoorbeeld dikke kleden.

Marinda

+Precies zo roze als op de verpakking 

+Makkelijk te (de) monteren 

+Past een zak van 9 liter in! 

+Goede zuigkracht

+Gemakkelijk op te bergen. Omdat hij helemaal uit elkaar kan! 

-Man wilt niet meer stofzuigen!!! 

-Stang is erg kort voor langere mensen! Ik ben bijna 1.80m en krijg soms last van mn rug.

Precies zoals aangegeven in de beschrijving, ben er superblij mee!

Stofzuiger Hetty Compact - Review

Hetty vind het nog wel eens leuk om af te kijken bij Henry, en zij zag dat Henry het briljante idee had om zichzelf wat compacter te maken. Dat leek stofzuiger Hetty ook wel een goed idee, want dan zou ze zichzelf nog aantrekkelijker kunnen maken voor mensen. Dit heeft zij dus ook gedaan en dit is het resultaat ervan. Hetty is nu nog lichter en kleiner maar heeft wel dezelfde uitstekende zuigkracht gehouden die we van haar gewend zijn. Hoewel de Hetty stofzuiger dus kleiner is geworden hebben we niks verloren en alleen maar voordelen gewonnen. Denk bijvoorbeeld eens aan al het gewicht wat ze nu ineens kwijt is. En dat terwijl de snoer en de zuigkracht nog allemaal in een super staat zijn. of wat dacht je van alle opbergruimte die je nu ineens wint omdat Hetty minder ruimte nodig heeft? En op de trap staan? Dat kan Hetty nu ook zonder problemen! Zoals er wel eens gezegd wordt: al het goede komt in kleine verpakkingen. En dat is zeker waar voor de stofzuiger Hetty Compact.

Voordelen

Zoals we net al een beetje verklapt hebben, zijn er veel voordelen aan deze kleinere versie van Hetty. Als we ze allemaal zouden opnoemen dan kunnen we hier nog wel heel de dag zitten dus we noemen de belangrijkste. Allereerst valt het op dat deze Hetty een stuk kleiner is dan de vorige versies. Dit is echt super handig als je haar bijvoorbeeld onder de trap wilt zetten. Des te minder ruimte Hetty inneemt, des te meer ruimte je over houdt voor andere dingen. Als Hetty kleiner is geworden dan zal haar gewicht ook kleiner zijn geworden. Hetty weegt nu nog maar 7,5 kilo en is dus gemakkelijk de trap op te tillen. Dankzij haar kleine formaat kan je haar ook op een traptrede neerzetten wanneer je bezig bent. Dit scheelt toch weer een paar kilo. Ondanks dat ze zo klein is heeft ze alsnog een grote inhoud waar alle stof in kan. Dit is maar liefst 6 liter. Toch nog flink wat voor zo’n klein ding! Je kan ervan verzekerd zijn dat, bij intensief gebruik, je er zeker wel een paar weken tegenaan kan zonder de zak te hoeven verschonen.

Numatic heeft op bepaalde delen dus wel bezuinigd, maar een ding waar ze niet op bezuinigd hebben is de accessoires. Bij de Hetty Compact kun je gewoon weer je accessoires aan Hetty geven om te bewaren. Zij zal ze veilig bij haar houden zodat je ze niet kwijt kunt raken en je ze gemakkelijk kunt pakken wanneer je deze nodig hebt. Daar zijn vriendinnen voor, toch?

Nadelen

Als je een kleiner model koopt dan kun je er ook vanuit gaan dat er wel wat nadelen aan zitten ten opzichte van een groter model. Zo is het bijvoorbeeld een voordeel dat de stofzuigzak 6 liter kan bevatten, maar vergeleken met haar voorgangers is dit wel een stapje achteruit. Als het belangrijk voor jou is om meer liters inhoud te hebben dan kun je beter voor een groot model kiezen. Ook bij dit model is het zo dat de buizen van de stang in elkaar schuiven. Ze worden dus niet vastgeklikt zoals bij de meeste stofzuigers. Als dit niet goed gedaan wordt, of er niet genoeg kracht gebruikt wordt, dan kan het wel eens zo zijn dat de buizen uit elkaar schieten tijdens het stofzuigen. Dit wil je natuurlijk niet hebben. Dit is dus een puntje voor Numatic om aan te werken.

Wat zeggen anderen?

Roza

Ik ben heel tevreden over dit apparaat. Na een Nilfisk, een Miele,Bosch en Dyson wilde ik toch weer terug naar een Nilfisk. Helaas zijn die apparaten zo duur dat ik gekozen heb voor een Numatic. Wat is deze roze Hetty een uitkomst.

Tonny

+Goede kwaliteit

+duurzaam

+ruimte voor accessoires.

Energie zuinig, goede zuigkracht, goede bereikbaarheid, dit is mijn tweede Henry de eerste heb ik nog met guldens betaald. Het voordeel van deze t.o.v. de eerste is dat deze kleiner is.

Numatic George Stofzuiger

Numatic George Stofzuiger

Je weet nu alles over de normale stofzuigers in de Numatic reeks, maar je hebt nog geen kennis gemaakt met Numatic George. Daar moet verandering

Read More »
numatic james stofzuiger

James stofzuiger

Henry en Hetty kennen de meeste van ons wel, maar ken je de stofzuiger James van Numatic ook al? Stofzuiger James is ook een onderdeel

Read More »

Share this post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email